Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Tüm yangın kasası ve kanatları mualla sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonra örgülabilecek sıva tamiratı ve boya işçilikleri sebebiyle baplar mazarrat görmez.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına iyi ali birinci sınıf ısıyla genleşen yangın fitili kullanılmaktadır.

Kapının bedii bünyesı ve gönül edilen aksesuarların kullanımı pahaı doğruca olarak etkilemektedir.

Yangın bapsı, yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın kendi kendine kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kırmızıır. Bu önlem bapnın pıtrakı iyiceya kapanmasını katkısızlamaktır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen örgüdaki Yangın Kapıları en yüksek kalite ve en munis hediye politikamıza müsait olacak şekilde üretilir.

Montaj sürecinde yöntem olarak bütün kurallara orantılı şekilde yerleştirilen hareketsiz kanatlı yangın bapsı, hariçarı sağlıklı açılacak şekilde kullanılır.

Yangına dayanıklı malzemelerden binalmalıdır. çoklukla maden veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Kapının lafınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın merdiveni kapılarının olası yangın kapısı durumlara karşı itfaiyecilerin haricen bâtıneriye kolay girebilmesini esenlayacak Yangın Merdiveni Kapısı şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, piyasa talebi ve yarışma kabil faktörlere ilgilı olarak değişmiş olur. Fakat, uzmanlar, kaliteli bir yangın kapısının daha yüce bir fiyatla satın hileınmasının uzun vadede elan konuşu olabileceği dair hemfikirler.

Yangın Bapsı kötü sızdırmaz özelliğe ehil olması nedeniyle yangın çabucak insanoğluın yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu baplar dışarıya yakın Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul ve kolayca açılabilen kuruluşya sahiptir.

€ Harbi Yerdesiniz Hizmetlerimiz üzerine elan detaylı vukuf koparmak için elektronik posta, telefon veya bildirişim formumuz mutavassıtlığı ile rahatlıkla irtibat esenlayabilirsiniz.

Dolgu kullanılarak kapı havailuğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda palas açılacak şekilde Yangın Kapısı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda mütehassıs personelimiz tarafından kaleme kızılınan bu hatmızda;

Yatay Boşaltma bölümlerinin ayrılması: Yararlanma meydanı genişlemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz ayrıksı bir kompartmanda korumayı lakinçlar.

Report this wiki page