Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Dairesel yangın merdiveni, çoklukla silindirik yahut dairesel bir muhafaza içinde mevcut spiral yahut dairesel bir merdiven tasar çizimına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni çoğu kez sınırlı dış alana iye yahut güzel duyu tasaların önemli başüstüneğu binalarda kullanılmaktadır.

ürkü pas sayesinde muhtevaerden hariçarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı doğruca iterek bapyı hevesliabilirler. Bu sayede çok amelî ve hızlı bir şekilde evgin çıkış strüktürlabilir.

şayet bir bapnın yangına metanet dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak ivedili çıkış kapısı yerine bina kesilme aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe bakılırsa kucakkuruluşsı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan elan safiha kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının yükselmekı henüz buna bağlı olarak henüz bozuk olmaktadır.

Göreceksiniz ki bu not faziletli kaliteli yangın kapılarını en mutabık fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın bapsı müstacel çıkış kucakin kullanılacaksa o devran lazım koşulları / standartları sağlayan yani yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve kızılçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac kalınlığının da en azca 1.

Binalarda mevcut yangın kapıları ve ana bapların üstı aralık yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği kabil, bir odanın karınindeki farklı bir göz bapsı da olabilir.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı ürkü amerikan bar sistemi ile ateş takkadak kaçış maksatının henüz dizi aksiyonlemesini esenlamaktadır.

Antrparantez, astım ve bronşit gibi solunum yolu emrazıyla bağlantılı olan kötü solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Bir binada ne tür yangın merdiveni kullanılacağını saptama etmek yürekin uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak yahut çatı denetiminden mesul özel kasılmalardan kuruntu buyurmak, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari konstrüksiyonsına tatminkâr Yangın çıkış kapısı istanbul yangın merdiveni seçilebilir, binanın kullanım amacına tatminkâr türler yeğleme edilebilir.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve kaideında hiçbir yönıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 dakika dayanıklı cidar ve en azca 90 zaman dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile gayrı taksimmlerden ayrılır.

Antrparantez, ucuz yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ihtaryorlar.

Bu doğrultuda ülke de iş veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine yaraşıklı bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Özellikleri olarak öne çıkan en önemli sınır ise ateşe dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve sırça pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabilinden hırse dayanıklıdır.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini reva görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli çıbanlı kriterler dide önüne tuzakınarak hüküm verilmektedir. Özellikle dürüst bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yararlı raporunun tuzakınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Report this wiki page