Hakkında Yangın çıkış kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni malzemeleri sayrılarevi, ekol, AVM, iş yeri ve amme binalarına bağlı olarak konstrüksiyonlacak yangın merdivenleri kucakin firmalar temelı şartlar belirler.

Hiç kanatlı yangın kapıları, çift kanatlı yangın kapılarının kullanımının yönlü olmadığı yerlerde kullanılıyor. Özellikle sıkı alanlarda fonksiyonelliği ile özen çeken bir numara kanatlı yangın kapıları, kısıtlı alanlarda emeksiz kullanılan kapılardır. Elan şık bir görünümde olan camlı yangın kapıları ise kullanılacak alana göre tenha yahut çift kanatlı olur.

Firmaların genel olarak kılgı yöntemi; Apartmanların Denk Odası aksamından birer yangın merdiveni bapsı açarak; dunda kâin Garaj alegori iniş derunin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

You güç email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın kapılarının birincil görevi insanoğluı yangın anında zemine esenlıklı şekilde iletmek evetğu için, olabilir olan en kesik sürede bütün insanoğluın YANGIN KAPISI binadan ayrılabilmesini tedarik etmek amacıyla önlem alınmaktadır.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanların en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tesri etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın Yangın kapısı merdiveninin hangi durumlarda bodruma derece ineceği mafevkda açıklanmıştı. Birkaç bap henüz belirtmekte yarar var. Bodrum katta aşhane varsa ve gaz kullanılıyorsa, 25 kişiden daha lüks kişinin kullandığı bodrum katlarda ve bir kattan henüz okkalı bodrum kesilmeı olan binalarda ambarlama ve imalat gestaltldığı durumlarda katiyen yangın bapsı ve yangın merdiven olmalıdır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Sertifikasyon: Farklı yangın dayanım sürelerine malik bapların farklı fiyatları olabilir. Örnek olarak 120 zaman yangına dayanım süresine mevla bir yangın kapısının bedelı, 60 dakika yangına dayanım süresine ehil bir kapının hediyeından elan yüksektir.

Bu özel bapların kilit Ucuz yangın kapısı sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat emniyetliği esenlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Baplar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 set uslu kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların de monte olması gerçek taşımalık avantajları sağlamaktadır.

Strüktürda yangın çıkması halinde alev ve kötü yangın kapısı yardımıyla özelliklerine ilgilı olarak belli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve sair alanlara yayılması engellenir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dileme edilen yapıda imal edip, montaj ve tamir vetirelerinde zaruri mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de günah hileıyoruz.

Report this wiki page