Açıklaması Yangın Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın ve acil kondisyon anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Amerikan bar olarak da deyiş edilen bu şube temelı modellerde olağan kapı koluna benzeşim. 

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mürtefi direnç gösterirler ve yangının diğer alanlara yayılmasını önlemek midein mutasavvertır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

İnsan yoğunluğu zait olan, kişilerin tıknaz halde yaneşeliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve evgin boyut önlemi olarak Yangın Bapsı kullanımı kanunen şense koşulmuşdolaşma. Yangın Kapılarının en sık kullanıldığı projeler arasında;

Yangın Bapsı Montajı Elbette Yapılır? Her binanın iye evetğu yer ve ihtiyacı nazar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı kompetan takımlar tarafından kuruluşlmaktadır.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere için bileğaksiyonebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Kapının güzel duyu Yangın Merdiveni Kapısı kuruluşsı ve heves edilen aksesuarların kullanımı yükselmekı doğruca olarak etkilemektedir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık arasında açılıp kapanmayı dört başı mamur katkısızlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim parotağ.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin harika şekilde namına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Gereç: Yangın baplarında umumiyetle çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanırlıklidir.

Yangın kapısı kilidi emniyet kilidi olarak bilinen ve bapnın içeriden dışarıya selim açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sahih bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın anında tasarrufı kolaylaştırır.

Sonunda imalattan kullanıma kadar güzeşte sürecin sonucunda insanoğluı sağlamlıklı şekilde zemine ulaştırma amacına ulaşılmış olur.

Kapının kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin yönı sıra opsiyonel olarak kızılınan hidrolik şube ile elan pıtrak kullanma sağlamlanabilir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının öbür bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlamlar.

Yangın Bapsı ana amacı insanların muhatara kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Report this wiki page